Način plaćanja

Na sajtu smo omogućili dva načina plaćanja:

  • uplatom na račun
  • plaćanje pouzećem
izvor – retkeknjige.com

Uplata na račun

Ukoliko se odlučite da novac za knjige uplatite na račun pre slanja knjiga, knjige šaljemo kao preporučeno pismo. U tom slučaju ne naplaćujemo troškove poštarine. Uplatu možete da obavite kad dobijete podatke i elektronskim putem.

Nakon što poručite knjige, kontaktiraćemo vas e-mail porukom i dostaviti vam podatke za uplatu novca. Ovo nije automatski postupak, pa može da prođe više sati dok ne stigne taj e-mail sa informacijama za uplatu.

Postoji opcija da uplatite novac na račun pre slanja, a da vam se knjige dostave kurirskom službom (Post express). Međutim u toj situaciji se naplaćuje dodatni trošak za dostavu (300 dinara).

Rok za uplatu novca je 3 radna dana nakon što vam stignu potrebni podaci od nas. Nakon toga se računa da ste odustali od kupovine.


Plaćanje pouzećem

Knjige nakon porudžbine možemo dostaviti i pouzećem, te da se uplata obavi kod kurira kad se pruzima knjiga.

Prilikom ovog tipa plaćanja, naplaćuju se troškovi dostave u iznosu od 300 dinara. To je se dodaje na cenu knjiga koje ste poručili i sve se zajedno plaća kurirskoj službi prilikom preuzimanja knjige.

Postoji mogućnost i da se knjige dostave kurirskom službom, a da se uplata obavi na račun pre slanja. Međutim i u ovoj opciji se na cenu knjige dodaju troškovi dostave.

Knjige ne šaljemo u inostranstvo i na teritoriju Kosova i Metohije.