Uradi sam – komplet


Komplet “Uradi sam” se sastoji iz dve knjige, a namenjen je hobi mastorima. Knjige su u orginalnom izdanju bile spakovane u zaštitnu kutiju koja je napravljena od tvrdog kartona.


U ovom tekstu ćemo da ukratko predstaviti te dve knjige, a na sajtu smo objavili opširniji prikaz svake od njih. Trenutno se može naići pojedinačne knjige koje se prodaju rasparene, svakako da se nabavkom kompleta ostvaruje kompletna vrednost kad su u pitanju informacije.


izvor – retkeknjige.com


Knjiga “Uradi sam 1” se uglavnom bavi sa obradom drveta i njegovim korišćenjem u uređenju enterijera i eksterijera. Prvo je predstavljen alat, pa potom svojstva drveta i nakon toga konkretno oko izrade nameštaja i popravki. Na kraju se piše i o nekim drugim materijalima kako se koriste pri rodovima.


Knjiga “Uradi sam 2” se bavi u svom prvom delu bavi metalima, koje sve vrste imamo i kako se upotrebljavaju prilikom radova. Sledeće poglavlje se bavi popravkama oko automobila, potom oko radova sa elektro instalacijama i na kraju idu saveti koji se nisu mogli striktno postaviti u neko poglavlje.


izvor – retkeknjige.com


Knjige su odlično ilustrovane, većim delom sa fotografijama, ali ima i dosta ilustracija. Ovo je sve od pomoći jer se na bolji način može razumeti o čemu se piše, kako ide postupak radova i koji su alati korišćeni pri radovima.


Categories: Blog

Tags: , ,